Страхування воєнних ризиків: $150 млн спрямують в агросектор

Американська корпорація з фінансування міжнародного розвитку DFC розширила інструменти страхування від воєнних ризиків в Україні, нові угоди будуть охоплювати перестрахування на суму 50 млн доларів, повідомила під час брифінгу міністерка економіки Юлія Свириденко.

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на Медіацентрі Україна – Укрінформ.

«Мені пригадується, що кожна Конференція з відбудови і в Лугано, і в Лондоні мала компонент по обговоренню страхування військових ризиків. Але я б сказала, що на цій третій Конференції відбулася певна еволюція цієї ідеї, цієї теми. І американська корпорація з фінансування міжнародного розвитку DFC розширила інструменти страхування, і нові угоди будуть охоплювати перестрахування на суму 50 млн доларів за посередництва Aon з метою формування портфелів страхових полісів від воєнних ризиків для компаній, що працюють в Україні», – пояснила міністерка економіки. 

За словами Юлії Свириденко, окремо 150 млн доларів будуть спрямовані на страхування політичних ризиків для підтримки операцій, які будуть укладатися в аграрному, експортному секторі. Також договір страхування політичних ризиків на суму понад 152 млн доларів для українських компаній, які будуть працювати в виробничому секторі.

Джерело: propozitsiya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *