Український виробник елеваторного обладанная розробляє новий теплогенератор

Компанія «НОВИЙ ЕЛЕВАТОР» випускає теплогенератори потужністю 2 МВт, які можуть працювати в тандемі і видавати 4 МВт енергії. Якщо для фермерських господарств таких показників достатньо, то великі компанії потребують трохи більшої потужності.

Про це йдеться в матеріалі на Elevatorist.com «НОВИЙ ЕЛЕВАТОР: чому ми працюємо тільки на власних зерносушильних комплексах».

«Ринок просить у нас 8-10-12 МВт. Приходять запити від великих агрохолдингів, наприклад, компанії МХП, які мають потужні зерносушарки і потребують переобладнання на альтернативне паливо. Ми дивимося в бік цього сегменту, розуміємо, що там також є попит і потреба, тому розробляємо зараз модель вдвічі потужнішу», — розповів один із засновників компанії Андрій Марійчин.

Розробка нової моделі потужного теплогенератора вже йде. «НОВИЙ ЕЛЕВАТОР» планує до кінця року зробити експериментальну модель та почати її випробування на власному підприємстві.

До того ж, компанія планує експортувати свою продукцію. Обладнання подібного плану для фермерів в Європі немає, тому в «НОВОМУ ЕЛЕВАТОРІ» сподіваються надалі розширювати співпрацю з аграріями і за рахунок європейських господарств.

Нагадаємо, що обладнання для елеваторів на українському ринку подорожчало як мінімум на 30%, а на деякі позиції ціни зросли вдвічі.

Источник: www.latifundist.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *