Бразильська компанія MP AGRO, що спеціалізується на виробництві розподільників добрив, стає частиною AMAZONE Group

Компанія AMAZONE повідомила, що за умови офіційного схвалення бразильський виробник розподільників добрив MP AGRO стане частиною AMAZONE Group. Це придбання є важливою віхою для розвитку обох компаній і сигналізує про наступний крок на шляху для глобалізації та росту групи AMAZONE у Південній Америці.

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на пресреліз AMAZONE.

Об’єднання MP AGRO та AMAZONE дозволить поєднати сильні сторони спеціалістів обох компаній, щоб мати можливість спільно встановлювати нові стандарти у технологіях внесення добрив. 
Під перевіреним керівництвом Дугласа Печчіна весь колектив MP AGRO залишиться незмінним, а бізнес продовжуватиме працювати у звичайному режимі.

«Ми покладатимемося на команду MP AGRO, використовуючи як їхній досвід, так і їхню близькість до місцевого ринку, щоб ми могли представити технології AMAZONE в Бразилії», – пояснюють власники AMAZONE Крістіан Драйер і д-р Юстус Драйер.

Злиття має на меті запропонувати бразильському ринку інноваційну сільськогосподарську техніку найвищої якості та підняти рівень точності та сталості внесення добрив на новий рівень.

Cильні сторони обох компаній поєднуються

MP AGRO – це молода, високомотивована та динамічна команда, яка зосереджена на сегменті внесення добрив і впроваджує ноу-хау на ринку Бразилії. Маючи потужних торгових партнерів по всій Бразилії, MP AGRO відома високою якістю та надійністю своєї продукції.

AMAZONE, сімейний бізнес четвертого покоління, вже понад 140 років підтримує постійний розвиток завдяки інноваціям і точності. Виробляючи інноваційні продукти для інтелектуального вирощування сільськогосподарських культур, AMAZONE привносить історію міжнародного успіху в співпрацю.

Як спільне підприємство – MP AGRO та AMAZONE – прагнуть стати провідним постачальником технологій внесення добрив у Бразилії та надалі розширювати свої спільні інноваційні переваги. Це партнерство гарантує ріст ефективності для усіх сільгоспвиробників у Бразилії.

Про компанію MP AGRO

Компанія MP AGRO MÁQUINAS AGRÍCOLAS LTDA була заснована в 2012 році в Ібате (штат Сан-Паулу, Бразилія). MP AGRO відома своєю високою якістю виробленої техніки та особливим інноваційним потенціалом, який впроваджується у розробці, виробництві та продажу інноваційних технологій технологій внесення добрив.

Про компанію AMAZONE

Компанія AMAZONEN-WERKE H. DREYER SE & Co. KG з головним офісом в Хасберген-Гасте спеціалізується на виготовленні сільськогосподарської та комунальної техніки. Компанія провадить свою виробничу діяльність на десяти різних виробничих майданчиках у Європі з загальною кількістю співробітників понад 2500 осіб. Продуктова лінійка включає ґрунтообробні знаряддя, сівалки, розподільники добрив і знаряддя для захисту рослин. З 2019 року компанія Schmotzer Hacktechnik входить в групу AMAZONE. На основі цих виробничих компетенцій АMAZONE сьогодні є спеціалістом з “інтелектуального рослинництва” в галузі сільського господарства. У 2023 році група компаній AMAZONE святкує 140 років з часу заснування компанії — у 1883 році Генріхом Драйєром.

У 1998 році було відкрито в Україні офіційне представництво ДП «Амазоне-Україна», яке минулого року відзначило 25-річчя діяльності.

Джерело: propozitsiya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *