BEDNAR виготовляє сільгосптехніку вже 25 років

Цього року виповнюється 25 років від дня заснування компанії BEDNAR FMT.

«На початку була лише ідея, коли ми з партнерами заснували компанію з експорту сільгосптехніки за кордон», — власник компанії Ладіслав Беднар, йдеться у пресрелізі компанії. 

Компанія була заснована в 1997 році й спочатку виступала як «посередник» між виробником і фермером. Це був малий бізнес із лише 20 співробітниками, що з часом перетворився на велику компанію з 450 співробітниками, яка експортує свою продукцію в більш ніж 40 країн світу та визнана відомим виробником сільськогосподарської техніки для обробітку ґрунту, посіву, міжрядкового обробітку і управління рослинними залишками.

Ладіслав Беднар

«Перші роки були важкими, у нас не було власних виробничих потужностей, техніка збиралася повільно. Успіх нашої компанії базується на багатьох речах, але однією з головних є рішення інвестувати у власні виробничі потужності. Завдяки знаходженню вільних сегментів ринку та виготовленню агрегатів, що відповідають реальним вимогам аграріїв, ми стали відомим гравцем у жорсткому конкурентному середовищі. Весь процес зростання — це чітке бачення, витривалість і постійний пошук компромісу. Я справді пишаюся тим, що означає BEDNAR для багатьох наших клієнтів і партнерів. Я дивлюся в майбутнє з рішучістю і вірю, що ідеї моїх синів і колег в їхніх головах сьогодні буде реалізовано так само, як і двадцять п’ять років тому, коли ми були на самому початку».

Источник: www.agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *