Український агростартап залучив $550 тис. інвестицій

FarmFleet – інноваційне українське підприємство з оптимізації агробізнесу та розвитку безпілотних технологій у сільському господарстві, оголосило про успішне завершення першого раунду фінансування. FarmFleet залучив перші інвестиції в розмірі $550 000, за оціночної вартості $3,7 млн.

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на УКАБ.

Починаючи з 2023 року FarmFleet забезпечує внесення ЗЗР і добрив агродронами зі власною сервісною командою, посилюючи глибоку інтеграцію безпілотних рішень в агровиробництво, що сприяють підвищенню ефективності агрооперацій та заощадженню ресурсів.

Залучені інвестиції, розміром $550 000, будуть використані для розширення функціональних можливостей FarmFleet відповідно до потреб українських агровиробників і загалом посилення сільськогосподарського сектору країни.

«Наша місія – створити прозорий та інтелектуальний ринок аутсорсингу в сільському господарстві, розширюючи таким чином можливості для фермерів, котрі зможуть виконувати свої операції ефективно та з винятковою якістю», – заявив Февзі Аметов, один із засновників проекту.

Разом із цим інвестиції дозволять реалізувати цю модель надання послуг в сільському господарстві на міжнародному ринку. Компанія повідомляє, що Сполучені Штати Америки стануть першим пілотним міжнародним ринком для інтеграції FarmFleet. Засновники припускають, що створення американського кластеру буде спрямовано на те, щоб еволюціонувати практику ведення сільського господарства не лише в Україні, де знаходиться головний офіс компанії, але й у глобальному масштабі. У майбутньому це сприятиме глибшому проникненню інновацій, ефективності та безпеці в сільськогосподарському секторі.

Джерело: propozitsiya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *