Видано перший органічний сертифікат від Національного агентства з акредитації

Українські виробники органічної продукції почали отримувати сертифікати акредитації від Національного агентства з акредитації України (НААУ).

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на допис на facebook сторінці Органік Стандарт.

ПП Galeks-Agro, перша компанія, яка за результатами перевірки та визначення відповідності усіх стадій виробництва та обігу органічної продукції вимогам законодавства України отримала підтверджуючий сертифікат.

Найближчим часом компанія ПП Galeks-Agro буде внесена до Державного реєстру операторів, що здійснюють виробництво продукції відповідно до вимог законодавства у сфері органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції.

«Вітаємо ПП Galeks-Agro з цим великим досягненням! Дякуємо всім учасникам процесу за плідну співпрацю у досягненні нашої спільної важливої мети: розвитку органічного виробництва в Україні, розширення ринку органічних продуктів, забезпечення споживачам доступу до якісних органічних продуктів харчування», – йдеться у повідомленні.

Найближчими днями кількість сертифікованих операторів значно збільшиться, адже бажання пройти сертифікацію за Законом України виявили більшість виробників органічної сертифікованої продукції.

Джерело: propozitsiya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *