ПАЕК збільшує експорт власної агропродукції на ринки ЄС

Нещодавно представники ТОВ «СП «ПАЕК» Ася Пітюренко та Гаіна Третьяк з робочим візитом перебували в Республіці Кіпр, де з партнерами були досягнуті домовленості щодо експорту овочевої продукції в європейські країни. З іншою компанією-партенром були проведені перемовини, щодо взяття в оренду холодильника загальним обсягом одночасного зберігання плодоовочевої продукції до 5000 т.

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на допис на facebook сторінці ПАЕК.

Варто зазначити, що в ТОВ «СП «ПАЕК» значно посилили напрямок овочівництва серед основних видів діяльності. У 2023 році було побудовано сучасний комплекс для вирощування розсади та тепличних овочів, таких як редиска, огірки, томати. Цьогоріч під перший та другий обороти компанія відвела близько 2000 га землі для вирощування овочів у відкритому ґрунті. Проводиться повна механізація виробництва: для посадки та збору урожаю, сортувальні лінії та лінії завантаження в склади готової продукції. 

Ще в минулому році обсяги вирощеної продукції потребували додаткових потужностей для зберігання овочів під холодом та в холодильниках. В цьому році це стало можливим. В компанії мають на меті поступово забезпечити зберігання плодоовочевої продукції загальним обсягом до 10 000 т.

Також у 2023 році компанія ТОВ «СП «ПАЕК» розпочала новий для себе напрямок – переробка овочевої продукції. Зареєстровано власну ТМ «СМАКОТА» під брендом якої і буде в подальшому відбуватись реалізація плодоовочевої продукції як в Україні, так і за її межами.

Джерело: propozitsiya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *