USAID AGRO продовжив прийом заявок на співфінансування проєктів з розвитку елеваторних потужностей

До 16 квітня Програма USAID AGRO продовжує приймати заявки на другий етап конкурсу на співфінансування проєкту з розвитку потужностей з доробки, сушіння та зберігання зернових та технічних культур. Програма підтримає 10-15 проєктів, які допоможуть збільшити обсяги та час зберігання зернових та технічних культур.

Про це повідомила пресслужба USAID AGRO.

Перевага надаватиметься збільшенню елеваторних потужностей переробних підприємств.

Усі питання щодо цього запиту необхідно надсилати на електронну адресу [email protected], вказавши назву конкурсу РПЗ № 09. Після розгляду заявок другого етапу, Програма USAID АГРО продовжуватиме приймати заявки у межах третього етапу до 18:00 3 липня 2024 року або до моменту вичерпання коштів.

Повний опис технічного завдання — за посиланням.

Читайте також: USAID AGRO надає фінансування на розвиток елеваторних потужностей України: як отримати

У межах Ініціативи на підтримку стійкості агросектору AGRI-Україна, Програма USAID AGRO вже підтримала 11 підприємств для розширення елеваторних потужностей для зберігання та доробки зернових і олійних культур. Проєкти охоплять відповідними послугами понад 900 аграрних мікро, малих та середніх агровиробників з 10 областей України, та дозволять збільшити на 900 тис. т потужності для річного зберігання зерна.

Источник: www.latifundist.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *