BEDNAR продовжує для України гарантійний строк на техніку до 2 років

Чеський виробник сільгосптехніки BEDNAR оголошує про розширення гарантійних умов на весь асортимент техніки в сезоні 2024 року. Завдяки цьому рішенню тепер кожен клієнт може отримати гарантійний період тривалістю 2 роки з моменту придбання техніки.

«Збільшення гарантійного періоду — це результат глибокого зобов’язання компанії забезпечувати аграріїв високоякісною надійною технікою та запасними частинами, а також надійним обслуговуванням після продажу», — йдеться у повідомленні компанії BEDNAR.

Збільшення гарантійного періоду до 2 років випливає з декількох ключових факторів:

  • Довіра та впевненість у продукті: компанія впевнена у високій якості техніки та знає, що вона послужить бездоганно протягом тривалого строку експлуатації.
  • Конкурентна перевага: збільшення гарантійного періоду робить пропозицію BEDNAR ще більш привабливою для українського аграрія, забезпечуючи його впевненістю у виконанні технологічних операцій вчасно. 
  • Сприяння сталому розвитку: зобов’язання забезпечувати довготривалу підтримку стимулює BEDNAR виробляти продукцію, яка витримує випробування часом та змінними умовами експлуатації.

«Ми йдемо на цей безпрецедентний крок для компанії, оскільки це відзначає нашу беззаперечну впевненість у якості та надійності наших продуктів. Продовження гарантійного терміну стало можливим завдяки постійному вдосконаленню технічних рішень та високому стандарту виробництва, який визначає BEDNAR як лідера у сфері виробництва сільгосптехніки. Наша компанія завжди ставить клієнтів на перше місце, і ми впевнені, що розширення гарантійного періоду до 2 років для українських аграріїв є важливим кроком у забезпеченні їхнього спокою в роботі у полі та впевненості в результаті. Ми впевнені у якості нашої техніки та йдемо на цей крок, щоб ще вище підняти стандарти обслуговування та роботи наших агрегатів на українських полях», — коментує пресслужба компанії BEDNAR.

Источник: www.agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *