Agritechnica 2023: українські виробники продемонструють вражаючу експозицію

Понад 30 компаній з України запропонують на Agritechnica 2023 міжнародним покупцям свої рішення для сільськогосподарського виробництва — від техніки для обробітку ґрунту до транспортування, зберігання і післязбиральної обробки. Зокрема, вперше на провідній світовій виставці сільгосптехніки буде представлена масштабна національна експозиція підприємств-виробників з України за участю 13-ти компаній та провідних національних асоціацій.

Про це повідомляють організатори виставки Agritechnica 2023 — DLG (Німецьке сільськогосподарське товариство).

Повідомляється, що серед зареєстрованих 2 200 експонентів представлені всі провідні міжнародні компанії сільськогосподарського машинобудування. З більш ніж 2600 очікуваних експонентів у 23 виставкових павільйонах, зокрема 20 національних експозицій на понад 400 000 м² виставкової площі, а також насиченою міжнародною технічною програмою Agritechnica стане цього року епіцентром і головною подією світової галузі сільськогосподарського машинобудування.

Тімо Ціпф, керівник проєкту Agritechnica

Серед експонентів з понад 50-ти країн представлені всі лідери ринку. Разом із міжнародним дилерським центром, B2B-виставкою «Системи та компоненти» та зоною стартапів «agrifood start-ups» Agritechnica 2023 пропонує повний спектр сільськогосподарського обладнання та пов’язаних тем. Agritechnica є тією бізнес-платформою, якої так потребує міжнародна спільнота, особливо після перерви через пандемію.

Источник: www.agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *