Інструменти точного землеробства: Тайтен Машинері забезпечить базові знання

Фахівці компанії «Тайтен Машинері Україна» та CASE IH проведуть серію тренінгів «Інноваційні інструменти точного землеробства для сучасного українського аграрія».

Про це говориться у повідомленні організаторів.

Зазначається, що перший тренінг успішно пройшов 28 вересня для команди одного з ключових клієнтів компанії на території дилерського центру «Тайтен Машинері Україна» в Київській області. Після насиченої теоретичної програми учасники розглянули демонстраційний навчальний стенд Raven Hawkeye/AIM Command, системи GFX750 та Pro700, а також побачили в дії революційний дрон-обприскувач XAG V40. Навчання завершилось короткою перевіркою набутих знань та отриманням сертифікатів.

«Наші тренінги проходять у форматі теоретично-практичного інтенсиву з розглядом рішень від провідних брендів, досвіду їх практичного застосування в господарстві, тонкощів експлуатації та налаштування обладнання, — зазначає керівник відділу точного землеробства «Тайтен Машинері Україна» Максим Романовський. — За бажанням клієнта тренінг може відбуватися на базі навчального центру «Тайтен Машинері Україна» чи безпосередньо на локації господарства».

Источник: www.agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *