Аграріям пропонують нові сорти озимої пшениці

Компанія LNZ Group представила нові сорти озимої пшениці бренду LEGEND.

Про це йдеться в повідомленні компанії LNZ Group.

«Сорти озимої пшениці, які увійшли до каталогу, створені для того, щоб забезпечити високі врожаї. Адже мають відмінні характеристики: стійкість до погодних умов та хвороб, що дозволяє досягати високої якості у вирощуванні цих культур», — коментують у компанії.

Серед новинок сортів озимої пшениці: 

  • ЛНЗ ГОЛДЕН ФІЛД

Середньоранній сорт м’якої озимої пшениці, що підходить для вирощування у степовій і лісостеповій зонах та на Поліссі. Цей сорт відрізняється високим рівнем стійкості до основних хвороб, особливо до фузаріозу.

  • ЛНЗ ЛАЙТ

Високоврожайний сорт м’якої озимої пшениці з високою стійкістю до вилягання і осипання зерна, що підходить для вирощування у степовій і лісостеповій зонах та на Поліссі. Цей сорт характеризується добре розвиненою кореневою системою, що добре підходить для посушливих умов вирощування.

  • ЛНЗ КВАЛІТІ

Середньоранній остистий сорт м’якої озимої пшениці з високою зимостійкістю та посухостійкістю. Володіє підвищеною стійкістю до ураження фузаріозу колоса, борошнистою росою і бурою іржею.

  • ЛНЗ ПРОТЕКТ

Середньоранній сорт м’якої озимої пшениці, що демонструє високий потенціал врожайності в стресових умовах. Невибагливий до умов вирощування і попередників. Найкраще підходить для зони Степу, Лісостепу і Полісся.

  • ЛНЗ СТЕНД

Середньоранній сорт м’якої озимої пшениці, що характеризується високою продуктивністю та має високий вміст білка. Ідеально адаптований до умов вирощування у зонах Степу, Лісостепу та Полісся.

Більш детально про нові сорти та продукти компанії за посиланням. 

Для довідки: LEGEND — це private label (власний бренд) компанії LNZ Group, яка бере на себе розробку та контроль над виробництвом і якістю продукту. 

Источник: www.agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *