На комплексах Агропрайм Холдинг раціон свиней складається на 90% із зернових

Для годівлі свиней на свинокомплексі ТОВ «Агропрайм Холдинг» використовують корми власного виробництва. Для цього господарство має комбікормовий завод потужністю 40 т кормосумішей за зміну.

Про це AgroPortal.ua розповіли в компанії.

Відмічається, що на комбікормовому заводі виготовляється 6 варіантів кормосумішей для всіх категорій тварин, що утримуються на комплексі. Для кожного періоду розвитку свиней використовують різні рецепти комбікормів із різними рівнями білка й амінокислот.

«Раціон кормових сумішей свиней на відгодівлі складається на 90% із зернових культур, вирощених у ТОВ «Агропрайм Холдинг», та культур білкової групи, закуплених у сільгоспвиробників центральних і північних регіонів України. Інші компоненти кормосумішей не перевищують 10% загального обсягу кормів. Тому свинина екологічно чиста й відповідає міжнародним стандартам безпечності харчових продуктів», — зазначають у компанії.

У виборі постачальників преміксів для кормової суміші у ТОВ «Агропрайм Холдинг» дійшли висновку, що максимально збалансовані корми дають кращий прибуток.

Свинокомплекс також має власний елеватор виробництва фірми BROCK (США), який забезпечує річний запас зернових для виготовлення кормів.

Источник: www.agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *