В портах Дунаю росія знищила майже 40 тис. тонн зерна

Внаслідок учорашньої атаки росії іранськими дронами по інфраструктурі портів Дунайського кластеру пошкоджено склади та елеватори, в яких зберігалось майже 40 тис. тонн зерна, призначеного для Ізраїлю, Китаю та країн Африки.

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на допис на facebook сторінці міністра інфраструктури Олександра Кубракова.

«За цими фотографіями – життя сотень мільйонів людей. В Україні, в Європі, в Африці. Дорослих і маленьких, бідних і багатих, тих хто на боці цивілізації і тих, хто, на жаль, досі підтримує росіян», – написав Кубраков.

Міністр нагадав, що українське зерно незамінне для світу і в найближчі роки не можу бути заміненим жодною іншою країною. Тому будь-яке порушення логістичних ланцюгів викликає дефіцит та стрибок цін, який впливає на кожну людину в світі.

«Росіяни завдали ударів по складам та елеваторам з зерном  – пошкоджено майже 40 тис тонн зерна, яке очікували країни Африки, Китай, Ізраїль. Найбільших руйнувань зазнав порт Ізмаїл. Пошкоджено морський вокзал та інфраструктуру Українського Дунайського пароплавства, ключового українського вантажоперевізника на Дунаї», – повідомив Олександр Кубраков.

Джерело: propozitsiya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *