Штучний інтелект з 3D-зором збирає інформацію про кожне дерево в саду

Aurea Imaging оголосила про запуск TMS TreeScout® – повністю інтегрованого датчика, встановленого на тракторі, для точного управління садом. На базі штучного інтелекту та 3D-комп’ютерного зору TMS (датчик, встановлений на тракторі) TreeScout допомагає фермерам виконувати такі завдання, як сканування дерев, картографування цвітіння та оцінка потужності дерев.

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на futurefarming.

TMS TreeScout на базі штучного інтелекту дає садівникам повний контроль над збором, аналізом і виконанням даних. TreeScout бездоганно працює з усіма основними секаторами, обприскувачами та платформами даних, дозволяючи фермерам надавати кожному дереву те, що йому потрібно для процвітання, а також заощаджуючи на воді, добривах і витратах на робочу силу.

Як працює TMS TreeScout

Встановлений на тракторі, TreeScout містить 3D-систему комп’ютерного зору високої чіткості та обробку периферійних обчислень, яка інтегрується з існуючим обладнанням RTK-GPS. TMS TreeScout сканує дерева у високій чіткості під час руху по саду, обприскування, розкидання або косіння, а потім збирає та завантажує дані в хмару. Після аналізу даних фермери отримують карти рецептів із інформацією про окремі дерева, що дає змогу виробникам забезпечити індивідуальний догляд за кожним деревом.

«Ми прагнемо розкрити потенціал кожного плодового дерева», – сказав Берт Рейк, генеральний директор і засновник Aurea Imaging. «TMS TreeScout гарантує, що фермери нарешті отримають точне рішення для фруктових садів, яке дає їм можливість контролювати свої сади та максимізувати прибуток».

Джерело: propozitsiya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *