На Київщині хочуть створити каталог крафтовиків

Місцевих виробників Київщини обʼєднають в електронному Каталозі крафтовиків. Над його створенням працюють Департамент економіки Київської ОВА спільно з Агенцією регіонального розвитку Київської області. Мета збору інформації – підтримка розвитку та стимулювання аграрного і ремісничого сектору в регіоні.

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на Київську ОДА.

Каталог стане базою даних потенційних партнерів. Зареєструватись у ньому можуть крафтові виробники в галузі переробки харчових продуктів на товари з високою доданою вартістю та майстри народних ремесел. Він міститиме структуровані дані виробників Київщини.

Крафтовими виробниками вважають самозайнятих осіб і мікровиробників (до 10 найманих осіб), які виготовляють товари дрібними партіями з використанням ручної праці та з натуральних матеріалів, за автентичними або авторськими технологіями.

Київська ОВА вирішила зробити перше глобальне дослідження ринку крафтовиків. Інформація про них буде використана для розроблення програм їх підтримки за сферами виробництва. А також стане основою побудови довгострокової співпраці у спільному розвитку мікропідприємництва і збільшення експортного потенціалу Київщини.

В адміністрації запрошують крафтовиків заповнити анкету та долучитися до створення Каталогу.

Джерело: propozitsiya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *