Державна компенсація 25% вартості сільгосптехніки: AGRO.RIA представив розділ із програмою «Зроблено в Україні»

В межах державної програми «Зроблено в Україні», український маркетплейс AGRO.RIA представив розділ, де зібрано сільськогосподарську техніку, за яку можна отримати державну компенсацію у розмірі 25%.

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на пресреліз AGRO.RIA.

За умовами програми, часткова компенсація поширюється лише на техніку українського виробництва. Перелік відповідних моделей – на офіційному сайті Міністерства економіки України.

Наразі на AGRO.RIA представлено понад 650 одиниць техніки, яка відповідає умовам програми. Ознайомитись детальніше можна за посиланням.

«Близько року тому ми представили маркетплейс агротехніки AGRO.RIA. Наразі це один із небагатьох українських технологічних агропродуктів. Ми побудували платформу таким чином, аби купувати і продавати агротехніку було максимально легко та безпечно. Інтеграція державної програми – це ще один крок до побудови комфортної взаємодії продукту із користувачем», – додає Влад Ільїнов, керівник розвитку продукту AGRO.RIA.

Дізнатись більше про програми підтримки бізнесу в рамках «Зроблено в Україні» та участь можливо на сайті Міністерства економіки України.

Зазначимо, «Зроблено в Україні» — це політика, ініційована Президентом Володимиром Зеленським, для підтримки розвитку українського виробництва, посилення несировинного експорту та залучення інвестицій у реальний сектор економіки. Вона включає низку програм підтримки, на які у державному бюджеті поточного року передбачено майже 45 мільярдів гривень.

Джерело: propozitsiya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *