Будівництво олієпроводу з України до Гданська досі не ухвалено

У Польщі поки не ухвалили рішення щодо можливого будівництва трубопроводу для транспортування харчової олії з Ягодина Волинської області України до порту Гданська, повідомили в міністерстві сільського господарства і розвитку села.

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на передає Укрінформ.

«Сумніви юридичного та технічного характеру, а також обставини навколо потоку інших агропродовольчих товарів з України призвели до того, що рішення щодо подальшої роботи над проєктом поки не ухвалене», – йдеться у повідомленні.

У міністерстві зазначили, що у 2023 році польська та українська сторони залишалися в робочому контакті у зв’язку з обговоренням детальних юридичних питань та технічних можливостей будівництва трубопроводу для транспортування рослинної олії з України. Однак у світлі того, що «такого типу інвестиція в Польщі, а, швидше за все, і у світі ніколи не реалізовувалася, є багато питань як з польського, так і з українського боку».

Меморандум про можливе будівництво олієпроводу довжиною 600 км, що має з’єднати Ягодин у Волинській області та Гданськ, був підписаний у 2022 році під час Економічного форуму у польському Карпачі міністром аграрної політики та продовольства України Миколою Сольський і його тогочасним колегою Генриком Ковальчиком.

Джерело: propozitsiya.com

Один коментар

  1. Я не вірила в магію і ворожіння доти, доки не познайомилася з Марією. Моя сім’я переживала важкі часи через розбіжності з моїм чоловіком Борисом. Погляди розходилися, немов дві паралельні лінії, і наш шлюб страждав. Я відчувала розпач і занепокоєння щодня, намагаючись знайти вихід із цієї ситуації, бо близьким уже був той момент, коли чоловік мав піти з сім’ї.
    Одного разу моя подруга порадила звернутися до знахарки Марії, яка нібито володіє дивовижним даром читати ворожіння на воску. Спочатку я була скептично налаштована, але відчай підштовхував мене до спроби. Я зв’язалася з Марією через вказаний на її сайті Вайбер і описала їй нашу проблему.
    Марія виявила надзвичайну увагу до моєї історії і запропонувала свою допомогу ворожінням на воску, Марія не тільки прочитала ті знаки, які явно вказували на причини наших конфліктів, а й дала мудрі рекомендації, як змінити ситуацію.
    Я дотримувалася її порад, і результати не змусили на себе чекати. Моя сім’я почала знову знаходити спільну мову, мої стосунки з чоловіком стали набагато теплішими і ближчими. Я відчуваю величезну подяку Марії за її допомогу і підтримку в найважчий для нас період. Її професіоналізм і доброта заслуговують найвищих похвал.
    Усім, хто зіткнувся з подібними проблемами, я настійно рекомендую звернутися до знахарки Марії. Її контактна інформація доступна на сайті https://znaharkamariya.com.ua/ або можна зателефонувати Марії по вайберу +380976592407.
    Вірте в магію добра і можливість змінити своє життя на краще!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *