Трактор року 2025: впроваджено номінацію для роботизованих машин

У межах заходу Let the Challenge Begin, який проходив у Мілані 18-19 червня, стартував конкурс «Трактор року 2025». 17 провідних світових виробників техніки представлять 21 трактор у різних номінаціях. Продемонструють свої останні технологічні досягнення та інновації.

Про це повідомляють організатори конкурсу «Трактор року 2025».

Відзначається, що на конкурсі представлять потужні трактори багатоцільового призначення (від 40 до понад 300 к.с.) від світових брендів, зокрема: NEW HOLLAND, MASSEY FERGUSON, CASE IH, CLAAS, FENDT, LINDNER, ANTONIO CARRARO, FERRARI та інші. 

Категорія TotYBot — нове доповнення цього року, фокусується на роботизованих тракторах без кабіни, оснащених 3-точковою навіскою, валом відбору потужності або електричною передачею потужності на знаряддя. Ці трактори повинні бути доступними на європейському ринку і мати мінімальний рівень технічної готовності (TRL) 8 (наприклад, AGXEED 5.115T2).

«Я надзвичайно задоволений високим рівнем тракторів, які змагаються за нагороду TotY Awards 2025. Щороку виробники тракторів перевершують самих себе, пропонуючи все більш інноваційні, ефективні та екологічні машини. Цей рік не став винятком. Перед нашим журі стоїть складне завдання обрати переможців, зважаючи на винятковий рівень учасників», — зазначив голова журі конкурсу «Трактор року» Фабіо Заммаретті.

До кінця липня журі обере до п’яти фіналістів з усіх представлених тракторів. У цій категорії оцінюється вплив техніки на навколишнє середовище, зокрема викиди та технології, які підвищують ефективність експлуатації, активну та пасивну безпеку, а також скорочення споживання пального.

Переможців TotY 2025 оголосять 6 листопада 2024 року, у день відкриття виставки EIMA International.

Источник: www.agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *