BEDNAR встановив рекорд в обробітку ґрунту

BEDNAR SWIFTERDISC XE 18400 MEGA встановив рекорд, обробивши 769,36 га протягом безперервної 24-годинної роботи (23 години 36 хвилин чистого робочого часу агрегату). Це додаткові 125,36 га до минулого рекорду 2007 року за кількістю оброблених гектарів за 24 години.

Організацією займалися BEDNAR у співпраці з румунським представником BEDNAR і JOHN DEERE, IPSO Agricultură, використовуючи тандем з трактора JOHN DEERE 9RX 640 і дискатора SWIFTERDISC XE 18400 MEGA. Про це повідомляють у компанії BEDNAR FMT.

У компанії розповіли, що подія сталася в Румунії в середині липня, поблизу міста Слатіна на півдні країни. Фермерське господарство OLT PIESS SLATINA надало умови для спроби побити рекорд. Румунію обрали завдяки великим полям, якими володіють місцеві господарства. Щоб показати реальні можливості та потенціал агрегата, рекорд проводився на шести різних полях, де нещодавно збирали пшеницю, озимий ріпак і горох. Найбільше поле, де працював SWIFTERDISC під час заходу, мало площу 161,36 га.

Середня продуктивність становила 32,6 га на годину, а витрата палива становила 3,1 літра на гектар за чистий час 23 години 36 хвилин. За цей час тандем техніки проїхав 450,7 кілометрів, а загальна витрата пального досягла значення 2355,6 літрів. На дискаторі була встановлена робоча глибина 7 сантиметрів. Час простою, необхідний для проведення технічного обслуговування та заправки, становив лише 24 хвилини. Водії мінялися під час роботи, наприклад, під час розвертання техніки в кінці поля.

Источник: www.agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *