Аграрії визначили головні фактори під час вибору сівалки точного висіву

Хто хоче вижити і бути успішним у агробізнесі, має впроваджувати точні технології. Зокрема, це стосується і посівних комплексів, які потрібно доукомплектовувати інноваційними рішеннями.

Таку думку висловив директор ТОВ Inter AgroLab Владислав Тютюнник під час онлайн-конференції «Inter AgroLab — шлях до ефективного землеробства». 

За його словами, швидкісні пневматичні сівалки завдяки мінімальним втратам часу і посівного матеріалу є більш продуктивними та зручними у користуванні. При цьому аграрій упевнений, що універсальної ідеальної сівалки не існує, тому її потрібно створити самостійно.

Владислав Тютюнник, директор ТОВ Inter AgroLab

Є низка факторів, на які потрібно зважати під час вибору сівалки точного висіву, і я раджу всім їх дотримуватися. Насамперед — це точний і рівномірний висів на потрібну глибину, навіть за великої кількості пожнивних решток. По-друге, має бути просте, гнучке, але точне налаштування висівного апарату. Варто чітко контролювати глибину висіву насіння. Важливим також є відповідний тиск із широким регулюванням. Можливість дифвнесення, швидкісного висіву насіння теж має бути доступною, а також можливість переобладнання під систему точного землеробства. Крім того, постачальник техніки повинен мати достатньо запчастин та бути готовим до надання послуг зі швидкого ремонту агрегату прямо в полі.

Источник: www.agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *