Стартувала реєстрація на отримання насіння кукурудзи і соняшника від ФАО

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) за фінансової підтримки уряду Японії реалізує програму з надання насіння кукурудзи та соняшнику для підтримки малих фермерських господарств та інших сільгоспвиробників під час весняної посівної кампанії 2023 року.

Як говориться у повідомленні ФАО, подати заявку на отримання підтримки у межах програми необхідно через Державний аграрний реєстр (ДАР) до 12 квітня 2023 року.

«У межах цієї програми насіння буде розподілено у дев’яти постраждалих від війни областях України, зокрема у Чернігівській, Донецькій, Дніпропетровській, Харківській, Херсонській, Миколаївській, Одеській, Сумській та Запорізькій. Кожен отримувач допомоги може отримати достатню кількість насіння кукурудзи або соняшнику для обробки 10 га землі», — говориться у повідомленні. 

Програма орієнтована на юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та фізичних осіб, які мають зареєстровані сільськогосподарські угіддя площею від 10 до 200 га та ведуть свою діяльність у вищезазначених областях.

У ФАО звертають увагу, що участь у цій програмі залежить від своєчасної доступності насіння від місцевих постачальників. Подання заявки за цією програмою не гарантує, що допомога буде надана.

Кінцевий термін подання заявки — 12 квітня 2023 року.

Источник: www.agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *