Elicit Plant розширила програму підтримки фермерів

Триває заповнення заявок на участь у програмі допомоги українським фермерам від компанії Elicit Plant за підтримки Франції. У межах підтримки компанія надасть 20 тис. л препарату Best-a та EliSun-a фермерам з усіх областей України.

Тепер отримати безкоштовно препарати на основі фітостеролів для кукурудзи, сої та соняшнику зможуть фермери зі всієї України без будь-яких географічних обмежень. Дана послуга буде доступна аграріям, які обробляють від 300 до 800 га.

Заповнити заявку

У Elicit Plant відзначають: оскільки 2024 рік очікується спекотним і сухим, продукти на основі фітостеролів можуть допомогти аграріям зберегти врожайність кукурудзи, сої та соняшнику. 

Водночас для того, щоб продемонструвати ефективність технології та продуктів Elicit Plant в Україні, оброблені площі будуть контролюватися до збору врожаю та вивчатимуться результати врожайності. 

Регіональний представник Elicit Plant в Україні Жерар де Ля Саль розповів, що це перша програма підтримки і лише початок набагато більшого плану, який стосуватиметься всіх українських фермерів, які обробляють до 800 га.

Більше про препарати Elicit Plant  можна дізнатися на сайті компанії.

Источник: www.agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *