Більша врожайність, краща якість. Аграріям представили спеціалізований стимулятор росту для ріпаку

Компанія DOLINA представляє своє останнє досягнення — спеціалізований стимулятор росту для ріпаку під назвою CROSSLIPS®.

Цей продукт — результат довгого та пильного дослідження науковців компанії у сфері рослинництва. CROSSLIPS® — це не лише стимулятор росту, він є новаторським кроком у напрямі збільшення врожайності та покращення якості вирощених культур. Про це йдеться у повідомленні компанії DOLINA. 

Основною споживчою властивістю препарату CROSSLIPS® є збільшення кількості стручків на рослинах ріпаку. Його унікальна формула містить синтетичні аналоги природних регуляторів росту, які активують ключові фізіологічні процеси у рослин. Ці речовини утворюються в процесах обміну і потрібні в дуже незначних кількостях для запуску та регуляції фізіологічних і генетичних програм рослин. Рослинні регулятори росту формуються в певних тканинах рослин і транспортуються в інші органи та тканини, впливаючи на такі фізіологічні процеси: зростання, розвиток, плодоутворення та адаптація до факторів довкілля.

Найважливіше, що активні компоненти CROSSLIPS® взаємодіють із клітинами рослин, сприяючи їхній оптимальній роботі та збільшенню продуктивності. Вони знищують негативний вплив абсцизової кислоти, яка пригнічує ріст та метаболізм рослин. Абсцизова кислота перебуває в усіх органах і тканинах рослини та може синтезуватися в багатьох із них: листі, корінні, насінні. Вона пригнічує транспірацію вологи в умовах посухи, а також активізує опадання квіток і плодів рослин.

Застосування стимулятора CROSSLIPS® вирізняється не лише його ефективністю, але й простотою в застосуванні. Він легко впроваджується у сівозміну та не вимагає складних технічних навичок для використання. Норма застосування препарату — лише 50 мл/га у фазу великого бутона – початок цвітіння.

Источник: www.agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *