Інвестняні: Кабмін оновив порядок оцінки проєктів

Кабінет Міністрів України затвердив Порядок та методологію проведення оцінки інвестиційного проєкту із значними інвестиціями.

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук у Telegram.

«Порядком уточнено граничний строк оцінки та перелік документів, що входять до складу заявки; передбачено право заявника здійснити значні інвестиції в обʼєкти інвестування до дати подання заявки до Мінекономіки та визначено документи, які у такому випадку подаються разом із заявкою і підтверджують обсяг здійснених значних інвестицій в обʼєкт інвестування», — зазначив він.

Крім того, уточнено підстави припинення проведення оцінки за результатами першого етапу оцінки та повноваження державних органів під час проведення оцінки. 

«Урегульовано процедуру доопрацювання поданих заявником документів під час другого етапу оцінки, а також передбачено переговори для доопрацювання спеціального інвестиційного договору. Оновлено форми заявки та висновку про доцільність», — додав Тарас Мельничук.

Також Кабмін визнав такою, що втратила чинність, постанову КМУ від 28.07.2021 №819 «Про затвердження Порядку та методології проведення оцінки інвестиційного проєкту із значними інвестиціями».

Источник: www.agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *