Експерти розкажуть, де взяти фінансування на агроенергетичні ініціативи

Інструментів фінансування агросектору і до війни було велике різноманіття, питання тільки у відсотковій ставці: на банківському ринку вона, так би мовити, не дуже «ефективна». Зараз до них додалися ще й грантові програми — від держави та від західних грантерів.

Про це повідомляють організатори конференції «Бізнес-трансформації на агроринку: енергонезалежність, нові ринки, інвестиції».

Відзначається, що для енергетичних ініціатив агрокомпаній, які передбачають фінансування передусім основних фондів, цей варіант не підійде.

«Передусім варто шукати внутрішні резерви через вправне управління грошовими потоками всередині компаній і корпорацій. Певну підтримку можуть надати комерційні банки, а також приватні інвестори — як з України, так і з-за кордону», — йдеться в повідомленні.

Більш детальне розуміння, на що варто розраховувати у фінансуванні розвитку своїх підприємств поза «фінансуванням посівної» буде розглянуто на конференції «Бізнес-трансформації на агроринку: енергонезалежність, нові ринки, інвестиції».

Деталі і реєстрація 

Для довідки: агротрансформаційна конференція «Бізнес-трансформації на агроринку: енергонезалежність, нові ринки. інвестиції» відбудеться 23 березня у Києві.

Источник: www.agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *