В Агро-Регіон затвердили сівозміну на наступний сезон – площі під озимим ріпаком збільшили на 40%

Сільськогосподарські культури на полях Групи компаній Агро-Регіон, незважаючи на погодні примхи у квітні та травні, розвиваються добре та дають надію вийти на заплановані показники урожайності, зазначив головний агроном підприємства Юрій Лисак. 

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на agro-region.com.

«Команда Агро-Регіон успішно провела весняну посівну, хоч погода додавала клопоту. Квітень побив багато температурних рекордів, культури почали швидко розвиватися. А от травень прийшов з приморозками, був посушливим і лише кінець місяця порадував дощами», – констатує він. 

При цьому Юрій Лисак додає, що усі технологічні операції виконали вчасно, культури погодні умови витримали, розвиваються згідно норм. На сьогодні відбувається догляд за посівами, вносяться гербіциди, регулятори росту та фунгіциди. 

«У компанії вже готуються до нового сезону, Агро-Регіон в процесі бюджетування під урожай на 2025 рік. Попередньо погодили структуру сівозміни. Особливих змін не передбачено, за виключенням збільшення площ під озимим ріпаком на 40%, що дозволяє сівозміна», – додає головний агроном. 

За його словами, в першій декаді липня у компанії планують розпочати збирання ріпаку та озимої пшениці.

Джерело: propozitsiya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *