На Полтавщині за підтримки USAID АГРО збудують новий завод із виробництва крупи

Програма USAID АГРО підтримала ЛКЗ (Лохвицький комбікормовий завод) у розширенні потужностей для переробки зерна кукурудзи та гороху. В межах проєкту, підприємство розширює свою діяльність та розпочинає будівництво круп’яного заводу, що буде виробляти продукт з доданою вартістю: кукурудзяну крупу та борошно, а також переробляти горох.

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на допис на facebook сторінці USAID АГРО.

Продуктивність заводу становитиме до 120 т зерна на добу. Технічно завод буде оснащений найсучаснішим обладнанням українського виробника. Запланований запуск виробництва у листопаді цього року. 

ЛКЗ пропонує мікро, малим та середнім фермерам надійне партнерство та співпрацю по вирощуванню кременистої кукурудзи на таких умовах: 

  • надає посівний матеріал кременистої кукурудзи від провідних виробників на умовах 0/100 з відстрочкою платежу до 01.11.2024 по ціні 100% оплати; 
  • гарантує викуп усього врожаю з площі, де використовувався наданий посівний матеріал, з додатковою надбавкою 10% порівняно з середньою ціною на ринку в момент викупу між 3 сусідніми елеваторами.

Джерело: propozitsiya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *