Корпорація FMC та Уряд України підписали Меморандум про співпрацю у сфері сільського господарства

Корпорація FMC (NYSE: FMC), провідна світова агрохімічна наукова компанія, її дочірня компанія FMC Україна та Міністерство економіки України підписали Меморандум про співпрацю під час Ukraine Recovery Conference 2023 у Лондоні, Велика Британія.

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на пресреліз FMC.

Сторони зобов’язуються продовжувати взаємодію з метою підтримки сприятливих умов для відновлення української економіки, з особливим акцентом на її аграрному секторі. Меморандум підписали Юлія Свириденко, Перший віце-прем’єр-міністр, Міністр економіки України, та Себастія Понс, віцепрезидент FMC, президент Європи, Близького Сходу та Африки.

Документ охоплює чотири основні сфери для посилення співпраці: продовольча безпека, інновації, безпека аграріїв, а також передача знань та розвиток потенціалу. FMC та Міністерство домовилися співпрацювати у відновленні української економіки шляхом:

  • сприяння підвищенню продуктивності українського сільського господарства для забезпечення продовольчої безпеки;
  • надання українським фермерам пріоритетного доступу до новітніх технологій захисту рослин, які максимізують продуктивність культур, таких як кукурудза, зернові та спеціальні культури;
  • підтримки зусиль, спрямованих на те, щоб фермери могли безпечно відновити роботу на своїх землях;
  • покращення знань, навичок та загального потенціалу сільськогосподарської робочої сили.

«Я надзвичайно пишаюся нашою довгостроковою підтримкою сільського господарства України. Сьогоднішня угода є важливою віхою, яка продовжує рух FMC вперед у підтримці виробництва продуктів харчування в Україні, ─ прокоментував Себастія Понс. ─ Здійснюючи довгострокові технологічні інвестиції в країну, ми не лише підтримуємо зростання українського аграрного сектору, але й сприяємо зміцненню продовольчої безпеки в Україні та в усьому світі. Крім того, FMC надзвичайно пишається нашою співпрацею з The HALO Trust та його роботою з розмінування фермерських господарств і громад на деокупованих та прифронтових територіях України, що сприяє підвищенню безпеки та добробуту фермерів».

В рамках кампанії «Культивуємо свободу» FMC спрямовує 3% від прибутку в Україні у 2023 році на підтримку організації The HALO Trust у її діяльності з розмінування українських земель.

У межах співпраці FMC надає передові технології для застосування засобів захисту рослин, включаючи Arc™ farm intelligence, власну цифрову платформу FMC, яка використовує штучний інтелект та аналітичні дані, щоб допомогти фермерам впоратися зі шкідниками завдяки кращому плануванню та точному моніторингу для вчасного застосуванню засобів захисту рослин. Компанія також пропонує власну технологію 3RIVE 3D® ─ революційну систему внесення засобів захисту рослин, яка допомагає фермерам контролювати карантинного шкідника – діабротику, а також більш ефективно захищати свої посіви, заощаджуючи воду, паливо, робочу силу та час.

Крім того, через свою програму LEAD (Leadership, Education, Advocacy and Development) FMC надає можливість студентам українських університетів пройти стажування, вивчаючи ведення та розвиток сільського господарства в Україні.

Джерело: propozitsiya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *