На Дунаї збудують зерновий термінал на 20 тис. т

Компанія Soul Marine почала будівництво складського зернового терміналу в Ізмаїлі потужністю одночасного зберігання 20 тис. т.

Про це в інтерв’ю виданню Порти України розповів комерційний директор компанії Іван Ніякий.

«Ми розпочинаємо з розвитку складського терміналу. На першому етапі ми матимемо 20 тис. тонн однорачасного зберігання — чотири склади по 5 тис. тонн. Буде своя лабораторія, ваги та все, що потрібно для обробки вантажів. Необхідне обладнання ми вже закупили», — розповів Іван Ніякий.

За його словами, вже закінчили підготовчі роботи, підписали контракт із генеральним підрядником і сплатили аванс, днями заїхала техніка. Перша черга на 10 тис. тонн буде готова наприкінці серпня, друга — в середині вересня. 

Читайте також: В Ізмаїльському порту збільшать обсяги обробки вантажів

Власного причала у термінала не буде. Компанія працюватиме через інших портових операторів на різних причалах Ізмаїла. Основним портовим терміналом, на який орієнтується Soul Marine, є ПрАТ «Дунайсудоремонт». Також будуть працювати з ДП «Ізмаїльський морський торговельний порт». 

Нагадаємо, «НІБУЛОН» планує побудувати на локації філії «Бессарабська», яка розташована в Ізмаїльському порту, елеватор та високотехнологічний сучасний млин.

Источник: www.latifundist.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *