Агропросперіс почав підготовку елеваторів до нового сезону

З початку березня елеватори «Агропросперіс» розпочали підготовку до нового 2024-25 МР. Наразі технічні служби виконують дефектування та ремонтні роботи для підготовки елеваторів, на яких зберігається майже 280 тис. т зерна.

Про це повідомила пресслужба компанії.

«Триває оновлення матеріально-технічної бази елеваторів — придбані нові телескопічні навантажувачі, обладнання для роботи з ПЗР, ведуться роботи по вдосконаленню системи електронної черги тощо. Загальна сума інвестицій у логістичний напрямок спочатку року вже склала близько $270 тис.», — йдеться у повідомленні.

Також місяць тому на елеваторах розпочалось активне впровадження системи ощадливого виробництва та відбувається оптимізація матеріальних активів елеваторів, які не залучені у виробничих процесах, але збільшують капіталізацію підприємства. 

Читайте також: Grain Capital до кінця 2024 року безкоштовного надаватиме послуги експрес-аудиту бізнес-процесів роботи елеваторів 

Згідно з планом, доходи від реалізації повинні скласти приблизно 10 млн грн, на сьогодні вже отримані кошти в розмірі 1 млн грн. Завдяки впровадженню даної системи елеватори отримують додаткові кошти на підтримку оновлення матеріально-технічної бази.

Источник: www.latifundist.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *