На відновлення понівеченої росіянами техніки та посівну потрібно 2 млн грн — засновник Green Guild Group

Агрокомпанія Green Guild Group відома під ТМ «‎Вовка Морковка»‎ потребує близько 2 млн грн на відновлення техніки, щоб почати посівну. Розташовані у Гостомелі поля, склади та переробні майданчики підприємства зазнали значних збитків внаслідок війни.

Про це засновник підприємства Сергій Завгороднюк повідомив у Facebook.

За словами керівника, суттєвих пошкоджень від російських бомбардувань зазнала сільгосптехніка та зрошувальні системи підприємства. Два снаряди потрапили безпосередньо в ангар з технікою.

Зазначається, що наразі підприємству потребує відновлення найнеобхіднішого — 5 тракторів та саджального комплексу для картоплі, щоб вчасно розпочати посівну. Засновник групи GREEN GUILD Сергій Завгороднюк просить усіх, хто має таку змогу, допомогти зібрати необхідні для цього 2 млн грн.

«Всі поля вже перевірені саперами і ми хочемо працювати в полі. До початку посівної залишилося менш як три місяці, а це зовсім небагато, щоб завершити придбання всього необхідного та вчасно зробити ремонт. Це допоможе нам надати робочі місця для 50 осіб, сплачувати податки та виростити улюблений нами українцями, борщовий набір. Своєю чергою, після збору врожаю, ми будемо відкриті для благодійних фондів та потреб ЗСУ‎»‎, — зазначив Сергій Завгороднюк.

Допомогти українській компанії можна будь-якою сумою, надіславши її на ДОНАТ-БАНКУ, на одну з карток 5375 4112 0337 6467 (Монобанк); 4731 2196 1169 7792 (ПриватБанк) чи за допомогою PayPal ([email protected]). Також засновник компанії готовий надати платіжні реквізити підприємства.

Нагадаємо, що Green Guild Group або ж «‎Вовка Морковка» — це український сімейний агробізнес, який працює вже 15 років. Починали з вирощування моркви. Зараз компанія вирощує і переробляє моркву, картоплю та цибулю.

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Источник: www.latifundist.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *