Feodal запускає власну FMS-систему

Три роки тому компанія Feodal запустила сервіс управління земельним банком онлайн. Сьогодні команда Feodal знову виходить в ринок із новою розробкою — системою управління підприємством Feodal FMS (Farm Management System).

Про це в інтерв’ю Latifundist.com розповів засновник та керівник компанії Feodal Андрій Дем’янович.

За словами фахівця, останні три роки Feodal допомагав в управлінні земельним банком. Але з часом побачив проблеми й запит в аграріїв на управління усім підприємством. У відповідь на цей запит й розробили Feodal FMS, яка пропонує ряд опцій. 

«‎Це супутниковий і метео моніторинг, контроль в онлайні роботи техніки та якості виконання операцій, планування агрооперацій. Тобто можна контролювати за допомогою GPS-датчиків та супутникових знімків робочі процеси, наприклад, як йде посівна чи збір урожаю», — говорить експерт.‎ 

Як у випадку з автомобілями чи мобільними телефонами, FMS на ринку теж дуже багато, відзначає Дем’янович. Але усе вирішує зручність користування та емоція, яку отримує клієнт від користування продуктом. 

«Ще з самого початку роботи компанії ми запровадили правило трьох кліків: шлях користувача від запиту до отримання результату повинен становити три кліки. Це правило ми намагаємося запровадити в FMS-системі‎», — повідомив він. ‎ 

Андрій Дем’янович додав, що компанія орієнтується передусім на середніх фермерів, але Feodal відкритий для всього ринку. 

Засновник та керівник компанії Feodal додає, що в перший рік користування системою вартість підписки становить 60 центів за гектар. За них аграрій отримує доступ до системи та необмежений час спілкування зі спеціалістами, професійний супровід та підтримку. 

Читайте також: «‎Агробізнес в три кліки: як Андрій Дем’янович наважився під час війни запустити Feodal FMS»‎ 

Для консультації щодо впровадження системи звертайтесь за тел. 0671020106, або за посиланням https://feodal.online/fms/.

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Источник: www.latifundist.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *