Нові умови 5-7-9 в дії: за місяць Банк Кредит Дніпро профінансував аграріїв на 200 млн грн

За оновленими умовами програми доступних кредитів 5-7-9, які набрали чинності в середині березня 2023 року, Банком Кредит Дніпро вже надано агропідприємствам фінансування на 215,8 млн грн.

Як повідомили у пресслужбі банку, основні отримувачі кредитного фінансування на оновлених пільгових умовах — фермерські господарства Кіровоградської, Полтавської та Одеської областей. Крім того, Банк Кредит Дніпро провів масштабні реструктуризації позик для фермерів окупованих і звільнених від загарбників територій України.

За словами заступника голови Правління Банку Кредит Дніпро Тетяни Поплавської, бізнес-клімат в Україні поступово стабілізується: «Цьому, зокрема, сприяє фінансова підтримка та пільгові кредитні програми уряду. Вони дозволяють підприємцям продовжувати свою діяльність попри нинішні обставини. У 2023 році аграрії мають найскладнішу в українській історії посівну кампанію: втрати техніки, заміновані землі, дефіцит кадрів, проблеми з функціонуванням зернового коридору та логістикою тощо. Не менш потужним викликом для більшості фермерів України є дефіцит обігових коштів на посівну агросезону 2023/2024 років».

Источник: www.agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *