Через фонд гарантування вперше отримав кредит аграрій з Херсонщини

Агровиробник із Херсонщини вперше отримав для розвитку свого бізнесу 1 млн грн кредиту в «Укргазбанку».

Гарантія Фонду часткового гарантування кредитів у сільському господарстві покрила в цьому випадку 500 тис. грн, забезпечивши надійний початок для інвестицій, говориться у повідомленні фонду. 

«Отриманий кредит дозволить агровиробнику придбати обладнання для покращення виробничих процесів, зокрема обприскувач та машину для пакування зерна. Цей успішний приклад свідчить про те, що, незважаючи на складну економічну ситуацію, викликану агресією росії, сільгоспвиробники не тільки думають, а фактично продовжують розвиватися та інвестують у розвиток та модернізацію власного виробництва», — уточнили у відомстві. 

Зазначається, що капіталовкладення у сучасне обладнання та технології допомагають агровиробникам оптимізувати виробничі процеси та забезпечують ефективність виробництва. Особливо це важливо для деокупованих та прифронтових територій, таких як Херсонщина, адже галузь там перебуває під постійним ризиком.

«Зважаючи на нестабільність ситуації в регіоні, такі інвестиції є не лише ключовим елементом розвитку бізнесу, але й сприяють збереженню робочих місць та економічному оздоровленню територій», — підсумували у фонді.

Источник: www.agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *