Для ягід розробили революційне паковання, яке збільшує термін зберігання

Споживання ягід продовжує зростати в усьому світі, а різні сорти, як і раніше, набирають популярності. З іншого боку, категорія чутливих фруктів стикається з відносно високою часткою псування. Тому було розроблене революційне паковання з модифікованою атмосферою (MAP), яка може активно регулювати співвідношення газів O2 і CO2 усередині паковання, щоб підтримувати найкращу атмосферу для вмісту, який воно захищає.

Про це повідомила віцепрезидент із технологій MAP компанії Hazel Technologies Тереза Скаттіні.

За її словами, найбільшою відмінністю Breatheway є запатентована мембранна технологія Temperature Switch. Паковання створено з урахуванням того, що кожен сорт ягід знаходиться у своєму ідеальному атмосферному співвідношенні O2 і CO2. Мембрани Breatheway розроблені та відкалібровані з урахуванням цих конкретних корисних співвідношень.

«Мембрани реєструють перекіс рівня газу, активно вдихаючи відповідну кількість O2 і видихаючи правильний відсоток CO2. Це дає змогу ягодам зберігати оптимальну атмосферу під час транспортування та в разі непередбачуваних подій, таких як порушення холодового ланцюга. Це призводить до збільшення терміну зберігання, підвищення товарної якості фруктів на 15-30%, а також до поліпшення споживчого досвіду», — пояснює Тереза Скаттіні.

Источник: www.agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *