Точність і універсальність: аграрії переходять на сівалки, які сіють всі культури

Останнім часом сільгоспвиробники, які вирощують просапні культури, все більше цікавляться універсальними агрегатами. Сівалку HORSCH Maestro 31 SV, яка може сіяти всі культури, аграріям продемонстрували під час практичних Днів поля компанії «ХОРШ Україна».

Як розповіли представники групи компаній VITAGRO, агрохолдинг має в техпарку багато сівалок HORSCH — це основний реманент, яким сіють зернові та технічні культури. Крім того, близько 40% ґрунтообробної техніки у компанії теж від цього виробника.

У VITAGRO відзначають, що раніше у сівалок не було таких інноваційних рішень зі збільшення продуктивності, точної розкладки насіння, контролю висіву. Зараз же техніка для посіву має значно більше опцій, адже виробник враховує поради і зауваження аграріїв та постійно вдосконалює техніку.

Представники агрохолдингу під час Дня поля оглядали обприскувачі, ґрунтообробну техніку, сівалки, з-поміж яких виділили модель Maestro 31 SV. Вони відзначили, що вона дозволяє аграрію значно заощадити кошти.

Сергій Осадчий, регіональний представник компанії «ХОРШ Україна»

Завдяки дільнику SplitRow машина може працювати з двома варіантами міжрядь. Наприклад, використовуватися для широкорядного посіву кукурудзи 70 см та сіяти сою, ріпак чи соняшник із міжряддями 35 см. Сівалка висіває всі культури точним висівом. Деякі аграрії восени навіть висівають нею пшеницю точним висівом для досягнення максимальної продуктивності.

Источник: www.agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *