Цифрове землеробство: аграрії можуть безкоштовно отримати комплект обладнання

Агровиробники, які мають в обробітку від 200 до 1000 га, можуть безкоштовно отримати один з 300 комплектів обладнання FieldView YieldKit та доступ до платформи цифрового землеробства Climate FieldView™ від компанії Bayer протягом 2 років за програмою Digital4UA.   Про це пише propozitsiya.com з посиланням на Мінагрополітики.   Програма реалізується компанією Bayer та Благодійним фондом «ТВОЯ ОПОРА» за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України.  

Про платформу Climate FieldView™

  Платформа цифрового землеробства Climate FieldView™ дозволяє більш ефективно управляти господарством протягом усього сезону від посіву до збору врожаю та допомагає створювати карти врожайності.  

Як взяти участь в Digital4UA

  Заявки на участь в програмі Digital4UA приймаються через Державний аграрний реєстр (ДАР) з 19 вересня 2024 року та триватимуть до 30 січня 2025 року або вичерпання комплектів обладнання виділених для реалізації проекту. Ініціатива розрахована на мікро-, малі та середні підприємства в Україні (ММСП), які займаються вирощуванням зернових та олійних культур.   Зацікавленим агровиробникам необхідно подати заявку в Державному Аграрному Реєстрі (ДАР) на участь у програмі “Отримання комплекту обладнання FieldView YieldKit та доступу до платформи цифрового землеробства Climate FieldView™ від Bayer” .   Заявку за цим конкурсом можуть подати агровиробники, які:  

  • Зареєстровані як юридичні особи, або фізичні особи – підприємці, в тому числі сімейні фермерські господарства.
  • Мають загальну площу земельних ділянок у власності та/або в оренді від 200 до 1000 га.
  • Станом на дату подання заявки фактично не перебувають та не провадять свою господарську діяльність на тимчасово окупованій території України (Автономна Республіка Крим та м. Севастополь) або на територіях, які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), або на територіях, на яких ведуться бойові дії відповідно до списку, затвердженого Мінреінтеграції (Наказ від 22 грудня 2022 року №309 «Про затвердження Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією»).
  • Знаходяться мінімум 100 км від лінії бойового зіткнення, або мінімум 50 км від кордонів з росією та білоруссю, або 10 км від кордонів з Придністров’ям.
  • Мають у власності або на праві користування сільськогосподарську техніку (зернозбиральний комбайн та/сівалка).
  • Не брали участь у програмі Discover FieldView від компанії Bayer у 2022-2024 роках.
  • Не проводять господарську діяльність на тимчасово окупованій території України, території Російської Федерації та Республіки Білорусь.
  • Не перебувають в стадії ліквідації, реорганізації, банкрутства, не внесені до санкційних списків згідно з чинним законодавством, та не мають рішення суду, яке набрало законної сили, про притягнення до кримінальної відповідальності за корупційне правопорушення.
  •  

    Яку допомогу можна отримати в межах програми

      Один Заявник може отримати безкоштовно один комплект обладнання FieldView YieldKit, дворічний доступ до платформи цифрового землеробства Climate FieldView™ та технологічний супровід для встановлення та управління обладнанням.  

    Як будуть прийматися рішення за заявками

  • Розгляд заявки, перевірка на відповідність критеріям, встановленим для подання заявки
  • Надання Заявником листів встановленої форми та необхідних підтверджуючих документів
  • Щонайменше один візит співробітника компанії Bayer до Заявника з метою перевірки сумісності сільськогосподарської техніки Заявника та можливості встановлення FieldView YieldKit
  • Фінальна комплектація залежатиме від наявної у Заявника сільськогосподарської техніки та її сумісності із обладнанням
  •   У разі позитивного рішення за заявкою, Заявник зобов’язаний підписати договір з Благодійним фондом «Твоя Опора» про отримання благодійної допомоги (комплекту обладнання та дворічного доступу до платформи цифрового землеробства). Передача допомоги оформлюватиметься шляхом підписання відповідних Актів приймання-передачі.   Обладнання встановлюватиметься співробітником компанії Bayer.   Контактна інформація:  

    Джерело: propozitsiya.com

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *