BEDNAR ACTROS — ідеальна інвестиція для вашого господарства

Нещодавно на полях Житомирщині команда АМАКО провела демо-показ диско-лапового культиватора ACTROS RO4000R від BEDNAR. Агрегат працював на глибину 30-35 см зі швидкістю 8-10 км/год!   Про це пише propozitsiya.com з посиланням на пресреліз BEDNAR.   Представники господарства залишилися повністю задоволені роботою культиватора, і ось чому:  

  • Інтегрована транспортна вісь: така концепція дозволяє працювати у надскладних умовах. За рахунок того, що транспортна вісь вбудована в середину агрегату, це дозволяє повністю підняти або від’єднати задній прикочувальний коток, що в свою чергу мінімізує його забивання. В цьому випадку культиватор працює на транспортних колесах.
  • Відмінна комбінація: диско-лаповий культиватор оснащений двома рядами зубчастих дисків діаметром 690 см, які забезпечують обробіток ґрунту на глибину до 18 см. За дисками йдуть два ряди робочих стійок ACTIVE-MIX, які здатні проводити обробіток ґрунту з активним перемішуванням на глибину від 5 до 35 см. Тобто, за один прохід відбувається глибоке розпушування та інтенсивне перемішування з подальшим вирівнюванням поля.
  • Економічна ефективність: ефективне використання добрив – дуже важливе завдання, яке необхідно виконати для отримання високих та якісних врожаїв. З цим завданням допоможе впоратись диско-лаповий культиватор ACTROS, який може агрегатуватися з бункерами від BEDNAR для профільного внесення добрив. Такий спосіб внесення у поєднанні з глибоким рихленням забезпечує кращу доступність поживних речовин для рослин, що особливо важливо на початкових стадіях росту та розвитку.
  • Комбінований культиватор BEDNAR ACTROS — ідеальна інвестиція для вашого господарства, яка допоможе зекономити час і ресурси, одночасно обробляючи ґрунт та вносячи добрива за один прохід.

    Джерело: propozitsiya.com

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *