Мотокоси в інтернет-магазині «Болгарка.укр»

Мотокоси в інтернет-магазині «Болгарка.укр»
Мотокоси в інтернет-магазині «Болгарка.укр»

Мотокоса — різновид садового інструменту, що використовується для облагородження газону, стрижки невеликих дерев та чагарників. В Україні купити мотокосу пропонує зручний та економний онлайн-магазин «Болгарка.укр».

Серед переваг нашої торгової компанії можна відзначити помірність цінової політики, простоту оформлення замовлення, чіткість та оперативність доставки. Високопрофесійний менеджер проконсультує вас щодо аспектів підбору інструменту, широкий список варіацій якого знаходиться в каталозі Болгарки.

Мотокоса в Україні: основні категорії

  • Якщо вам актуальна мотокоса бензинова, то зверніть увагу на категорії цього інструменту, в залежності від яких він може виконувати той чи інший спектр робіт:\Бензокоса побутова (тример). Притаманна їм потужність до півтора кінських сил дозволяє підрізати травостій на невеликій території (менше 15 соток) і косити невисокий газон. Вага інструменту невелика, а роль робочої частини грають пластикові ножі або специфічна волосінь. Експлуатувати даний агрегат рекомендується не більше півтори години на день.
  • Напівпрофесійні мотокоси, вартість яких у Болгарці вас приємно вразить, здатні, працюючи 4 години на добу, обробляти ділянку площею до 30 соток. Ріжучий елемент представлений особливими полотнами, здатними скосити бур’ян, товсті чагарникові гілки, і нарівні з ними – густою травою висоти, ножами і полотнами. Потужність двигуна варіюється між 1,5 і 2,5 лс, а навантаження, що отримується спиною і руками, зменшується завдяки антивібраційній системі захисту. Професійна мотокоса потужністю понад 2,5 лс здатна обробляти гектар території, працюючи 8 годин. Їй підвладні невеликі дерева та товсті гілки.

Мотокоса бензинова: особливості вибору

Кожна мотокоса в Україні, реалізована магазином Болгарка.укр, носить статус сертифікованого інструменту, виготовленого виробником, що заслуговує на довіру. У процесі вибору слід звернути увагу на такі аспекти, як:

  • Вал приводу. Він поділяється на гнучку та жорстку категорії. Жорсткий вал, що витримує тривалі крутні навантаження, істотно збільшує термін служби інструменту.
  • Редуктор. Завдяки його присутності термін служби також зростає.
  • Двигун. Він може бути чотиритактним або двотактним, а ще чотиритактним гібридним. У кожного своя специфіка, переваги та недоліки.

Бронюйте мотокоси в Інтернет-магазині Болгарка.укр — ми працюємо з вигодою для вас!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *