Технологічні інновації у сівалці KUHN KOSMA TRM: що робить її особливою

Технологічні інновації у сівалці KUHN KOSMA TRM: що робить її особливою
Технологічні інновації у сівалці KUHN KOSMA TRM: що робить її особливою

Причіпна сівалка точного висіву Kuhn Kosma TRM — одна з найкращих просапних сівалок цього бренду. Це довгоочікувана новинка 2020 року. Вона стала третьою подібною в асортименті компанії, гідно доповнивши моделі Planter та Maxima. 

Підходить для основних сільськогосподарських культур (кукурудза, бобові, соняшник, озима пшениця, ячмінь, гречка, соя). Забезпечує ідеальну точність висіву на швидкості від 4 до 8 км/год. Агрегатується з тракторами потужністю від 80 к.с., що на 30 % менше, ніж потребують інші восьмирядні конструкції. Вона може працювати у дуже вологу погоду. Дискові висіваючі апарати не забиваються брудом і забезпечують рівномірність сходів. 

Переваги Kuhn Kosma TRM на полі 

Особливість сівалки у тому, що точка регулювання глибини сівби збігається з точкою падіння насінини. Сівалка чудово тримає глибину загортання насіння і забезпечує рівномірність висаджування. Секції в неї полегшені, кожна важить лише 93 кг, але вони все одно створюють тиск у 120 кіло. Від попередніх моделей її відрізняє більший тиск на сошник. Це дає додаткову перевагу під час роботи на складних участках поля. Ця сівалка менш вибаглива до вирівняності ґрунту. 

Оскільки Kuhn Kosma TRM агрегатується з тракторами мінімальної потужності, не виникає проблем із засіванням полів з нестандартним рельєфом, особливо з великим нахилом. На пухкому та вологому ґрунті сівалка чудово працює і не призводить до ущільнення землі. Вона здатна замінити анкерну сівалку на посіві весняних культур, які висівають рано навесні у добре розпушений і ще сильно вологий ґрунт.

Просапна сівалка Kuhn Kosma TRM оснащена дисковим сошником. Завдяки цьому вона може працювати по технології мінімальної обробки землі. Проте максимальну швидкість та ефективність роботи сівалка зберігає тільки при традиційній обробці поля. Класична обробка потребує оранки та розпушування ґрунту на глибину до 10-15 см. Можлива легка заміна висіваючих дисків. 

Найголовніше те, що у ній інженери компанії KUHN врахували побажання аграріїв та збільшили ємність бункерів. Кожна банка для для насіннєвого матеріалу — 50 літрів. Вони розташовані на оптимальній висоті для зручного заповнення. Обсяг бункера для добрив 1350 літрів. 

На вибір аграріїв пропонуються модифікації з цільною чи складною рамою. Міжряддя 70 або 75 см. На рамі знаходиться сантиметрова шкала, яка дозволяє регулювати робочу ширину та просто налаштовувати параметри висіву. Має 8 рядів, компактні транспортні габарити та вражаючу маневреність. 

У компанії ТЕХ-К знають, як оцінити потреби фермерського господарства та підібрати потрібну модифікацію сівалки. Компактність, легкість, знижені вимоги до потужності трактора, великий бункер під добрива, збільшені бочки під посівний матеріал, рівномірне закладення насіння, робота в умовах високої вологості — все це сівалка точного висіву Kuhn Kosma TRM. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *