AMAZONE на УКАБ Агротехнології презентує нову причіпну посівну комбінацію

25 липня 2024 року під час масштабної події аграрних інновацій — УКАБ Агротехнології, що відбудеться на Вінниччині, команда ДП «Амазоне-України» презентуватиме нову причіпну посівну комбінацію Cirrus 9004-2C Grand. Ця модель розширює лінійку високопродуктивних сівалок AMAZONE.

Про це повідомляють у ДП «Амазоне-України».

Відзначається, що машина пропонується з робочою шириною 9 м та міжряддям 16,6 см.

«Розроблена для вирішення актуальних та майбутніх викликів у сільському господарстві, машина призначена для точної, гнучкої та ефективної роботи. Завдяки своїй простій здатності адаптуватися до різних концепцій обробітку полів Cirrus 9004-2C Grand відчиняє двері у розвиток землеробства майбутнього», — розповідають в компанії.

Стандартно Cirrus 9004-2C Grand оснащується двосекційним бункером, розділеним у співвідношенні 60:40. Оптимізований для використання бігбегів та розрахований для достатньо надмірних навантажень, загальний обсяг бункера становить 5.750 л. Бункер повністю вміщує весь вміст бігбегу: це полегшує логістику посівного матеріалу, оскільки можна гнучко розпланувати час заповнення.

Двосекційний бункер дозволяє проводити роздільне дозування різних видів посівного матеріалу та добрив. Точне розподілення забезпечується за рахунок напірної системи з високопродуктивною магістраллю подачі. При робочій швидкості 15 км/год можна дуже ефективно вносити до 400 кг/га. 

Источник: www.agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *