Українська яєчна продукція поїде до ПАР

Держпродспоживслужба України та Департамент сільського господарства зі здоров’я тварин Міністерства сільського господарства, лісництва та рибальства Південно-Африканської Республіки погодили форму ветеринарного сертифіката здоров’я на експорт перероблених яєчних продуктів з України до ПАР.

Про це говориться у повідомленні Держпродспоживслужби.

«Це дає змогу українським виробникам експортувати з України до Південно-Африканської Республіки перероблені яєчні продукти», — підкреслили у відомстві. 

Зазначену форму ветеринарного сертифіката здоров’я опубліковано на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби в розділі «Міжнародне співробітництво» в рубриці «Сертифікати на експорт з України».

Також у Держпродспоживслужбі уточнили, що зараз погоджено форми двосторонніх міжнародних сертифікатів між компетентними органами України і країн Європейського Союзу, Азербайджану, Гонконгу, Катару, Республіки Корея, Марокко, Молдови, ОАЕ, Північної Македонії, ПАР, КСА, Сербії, Сінгапуру, Таджикистану, Туркменістану, Узбекистану, Чорногорії, що дає право експортувати зазначений товар до цих країн. 

Источник: www.agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *