У Німеччині пройде виставка професійного тваринництва та децентралізованого енергопостачання

Виставка EuroTier/EnergyDecentral 2022

EuroTier, провідна виставка професійного тваринництва разом з EnergyDecentral, міжнародною виставкою децентралізованого енергопостачання пройде з 15 по 18 листопада 2022 року в Ганновері, Німеччина.

Про це йдеться у пресрелізі організаторів.

Цьогоріч інтерес відвідувачів до виставки EuroTier/EnergyDecentral 2022 дуже високий. За даними опитування 1100 осіб, близько 98% відвідувачів розглядають можливість відвідати міжнародну торгову виставку.

«‎Добробут тварин, стійкість, цифровізація, а також автоматизація та робототехніка — ось теми, які хвилюють міжнародну тваринницьку галузь. А високий рівень інтересу відвідувачів, очевидний в опитуванні, наголошує на важливості EuroTier як провідної платформи для стратегій та інновацій у галузі», — сказала менеджер проєкту EuroTier Інес Ратке.

Зазначається, що спеціальні формати, велика кількість форумів, дискусій та різноманітних заходів складають технічну програму EnergyDecentral, пропонуючи відвідувачам виставки широкий спектр можливостей бути в курсі актуальних тем в енергетичному секторі.

Учасники також не захочуть пропустити нагороду Innovation Award, яка відзначає новаторські та інноваційні досягнення у галузі.На додаток до нагород за інновації та добробут тварин, цього року вперше буде вручено нагороду DLG-Agrifuture Concept Winner за концепції, які ще не досягли ринкової зрілості, але перебувають у стадії розробки. 

Стартовий майданчик DLG-Agrifuture Lab також пропонує молодим творчим компаніям з Німеччини та інших країн надати свої відповіді на майбутні питання сучасного тваринництва. 

Дізнатись деталі про програму EuroTier можна Про технічну програму EnergyDecentral 2022 .

Источник: www.latifundist.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *