Виробництво засобів ідентифікації ВРХ релокувалось на Хмельниччину

Виробництво з виготовлення вушних бирок для ідентифікації великої рогатої худоби було запущено 16 вересня 2022 р. у м. Кам’янець-Подільський Хмельницької області.

Про це говориться у повідоменні ДП «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин».

«Протягом останніх трьох років Державне підприємство «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин» впровадило повний цикл власного виробництва вушних бирок для великої рогатої худоби та їх лазерного маркування, що дало можливість забезпечити власників тварин високотехнологічною биркою європейського зразка та значно пришвидшило терміни поставок замовлень суб’єктам господарювання», — нагадали у відомстві.

З початку відкритої воєнної агресії рф проти України виробничий підрозділ ДП «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин» було перенесено в режимі релокації виробництва до Камянець-Подільського.

«Унікальне обладнання, створене на замовлення підприємства, здатне виробляти не менше 3 млн вушних бирок на рік, що повністю забезпечує річну потребу в засобах ідентифікації для ідентифікації великої рогатої худоби», — додали в агентстві.

Источник: www.agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *