Стали відом переможців конкурсу інновацій на EuroTier 2022

Нейтральна експертна комісія, призначена DLG (Німецьке сільськогосподарське товариство), за суворими критеріями обрала переможців премії EuroTier 2022 за інновації з-поміж 150 затверджених заявок у всіх предметних галузях. Журі присудило 4 золоті та 14 срібних медалей. 

Про це повідомив кореспондент Kurkul.com із Ганновера.

Призерами стали: 

  • Boehringer Ingelheim Vetmedica GmbH (технологія свинарства та годівлі) — система SoundTalks. 

Зазначається, що система Sound Talks безперервно аналізує стан дихальної системи свиней на вирощуванні та відгодівлі. Це дає можливість виправити помилки вентиляції на ранній стадії та діагностувати первинного збудника респіраторної інфекції за допомогою експрес-діагностики.

  • GEA Farm Technologies GmbH (цифрові рішення для управління стадом та забезпечення якості/розумне фермерство) — система AutoDry.

Система AutoDry є інноваційною функцією програмного забезпечення GEA для управління стадом для звичайних систем доїння. Функцію можна активувати індивідуально для кожної корови та обережно та ефективно готує корів до сушіння. AutoDry ініціює автоматичне видалення кластерів після досягнення заданого цільового об’єму молока.

  • Siliconform Vertriebs GmbH & Co. KG (технологія доїння та охолодження) — конструкція Stimulor StressLess.

Конструкція Stimulor StressLess дозволяє чітко відрізнити цей вкладиш від звичайних рішень. Завдяки інтегрованій адаптивній губці можна доїти соски різних розмірів за допомогою одного вкладишу. Завдяки хвилястій формі голови, Stimulor StressLess добре адаптується до різних розмірів сосків у стаді і таким чином забезпечує рівномірне доїння корів.

  • Системи годівлі WASSERBAUER GmbH — робот-прибиральник Active Cleaner. 

Робот-прибиральник Active Cleaner — це повністю автоматична система на основі штучного інтелекту для конюшень. Технологія аналізує зібрані дані в режимі реального часу та розпізнає гній (кінський послід), який потрібно утилізувати. 

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Источник: www.latifundist.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *