Напередодні свят закупівельні ціни живцю свиней зросли

У передостанній тиждень року ціни на живець свиней забійних кондицій зросли на 2-4 грн/кг проти показників попереднього тижня.

Про це повідомила асоціація «Свинарі України» (АСУ). 

«Більшість товарних партій цього тижня закуповували по 68-70 грн/кг, проте подекуди зустрічалися і нижчі ціни, зокрема на Сході та Заході‎», — відмітили аналітики. ‎ 

Відзначається, що середньозважена ціна закупівлі зупинилася на рівні 68,6 грн/кг, що на 3,9% вище за показник попереднього тижня. 

Повідомляється, що оцінки переробників щодо активності передсвяткової торгівлі неоднозначні: одні відзначають, що реалізація йде відносно рівно і пожвавлення попиту не спостерігається, інші відзначають обережну активізацію і передбачають, що в останній тиждень року пожвавлення роздрібної торгівлі буде відчутнішим. 

«‎Незважаючи на неузгодженість настроїв переробників, виробники свинини зазначають, що хоча передсвяткового ажіотажу наразі не спостерігають, реалізація попередньо замовлених партій протягом останніх пари тижнів іде планово і без переносів, подекуди лунають запити на додаткові товарні партії»‎, — підсумували фхівці. 

Нагадаємо,  МакДональдз показав, чому Казахстан не став м’ясною державою.

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Источник: www.latifundist.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *