Кому підійдуть духові шафи Fabiano?

Кому підійдуть духові шафи Fabiano?

Обираючи духову шафу для своєї кухні, користувачі стикаються з великим різноманіттям брендів. Серед компаній, що випускають техніку з сучасними функціями та можливостями, варто звернути увагу на Fabiano. Духові шафи цього бренду мають європейську якість та доступні за лояльними цінами. Кухня, на якій встановлена духова шафа Fabiano, буде мати весь необхідний функціонал для приготування м’яса, риби, овочів і навіть кондитерських виробів. Ці духовки також мають багато рівнів захисту, тому добре підійдуть для сімей з дітьми.

Високий рівень безпеки духових шаф Fabiano

Безпека у використанні кухонної техніки — один з головних пріоритетів компанії Fabiano. Вона досягається за рахунок наступних конструктивних рішень:

  • Утоплювані ручки керування допомагають уникнути випадкового натискання або втручання дітей у процесс куховарства. Налаштування, які ви задасте, не зміняться, поки ви цього не захочете.
  • Моделі, що мають сенсорну панель, також мають систему захисту від дітей.
  • У духовках використовуються багатошарові дверцята. Три жаростійких шари скла зберігають тепло всередині. Це дозволяє безпечно торкатися духовки із зовнішньої сторони, а також покращує теплоізоляцію.
  • Всередині духових шаф передбачено охолодження тангенціального типу — меблі, які стоять впритул до духової шафи, не будуть псуватися через жар. Це стосується як меблів по боках, так і нижньої секції.

Додаткові переваги духовок Фабіано

Легке очищення

В кожній моделі цих духовок використовується емаль із самоочищуваним покриттям «Easy Clean». Завдяки дрібнодисперсній основі, емаль захищена від пошкоджень механічного та хімічного типів. Під час нагрівання емаль перетворює будь-які забруднення на попіл та сажу. Щоб прибрати їх з поверхні, достатньо буде протерти камеру ганчіркою.

Телескопічні тримачі

Одна з популярних проблем старих духовок — необхідність тримати посуд зі стравою на вазі під час дегустації. Телескопічні тримачі усувають цю незручність. Вам потрібно лише потягнути деко назовні, а тримачі зроблять цей процес плавним та утримають всю вагу на собі.

Автоматизація роботи духовок

Завдяки передбаченим 17 режимам роботи можна не витрачати час на встановлення необхідної температури — духовка зробить все за вас. Просто оберіть підходящий режим і техніка автоматично підлаштує параметри. Ще зручнішою роботу зробить таймер, що дозволить увімкнути та вимкнути духову шафу точно за розкладом.

Духові шафи Fabiano — найкраще рішення для тих, хто цінує безпеку та комфорт у приготуванні їжі. Вони якнайкраще підійдуть сім’ям з дітьми та домашніми тваринами, забезпечуючи належний рівень безпеки!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *