У Агрейн розпочалось приймання та сушіння насіння соняшника нового врожаю

Агрогрупа «Агрейн»‎ розпочала приймання та сушіння насіння соняшника нового врожаю. Відмічається, що елеватори агрогрупи поступово переводять свої зерносушарки на тверде паливо.

Про це повідомили в пресслужбі агрогрупи в Facebook.

За словами директора з фінансів та економіки агрогрупа «Агрейн» Віталія Штемпеля, зараз вони намагаються використовувати всі можливі зернові коридори, задля оперативності та забезпечення продовольчої безпеки країни.

«Щодо логістики, то зараз вона здійснюється майже тільки власним автотранспортом, адже залізнична вагонна складова дуже дорога. Нещодавно ми закупили 6 тягачів-зерновозів марки SCANIA і збільшили свій автопарк до 77 машин. Наявність власних автомобілів-зерновозів є рятівною альтернативою в обставинах, що склалися, і дає змогу компанії та елеваторам виконати своєчасну поставку вантажів покупцям‎»‎, — зауважив він.

У компанії зауважили, що елеватори агрогрупи поступово переводять свої зерносушарки на тверде паливо, завдяки цьому можна отримати певну незалежність від транзиту природного газу та зменшити витрати на сушіння.

«‎Перші поставки насіння соняшника ми будемо сушити вже значно екологічніше та оперативніше»‎, — сказав Штемпель.

Читайте також: «‎Переобладнання зерносушарки на альтернативне паливо: досвід Галс Агро»

Нагадаємо, фахівець розповів, що першочергово потрібно зробити переобладнуючи сушарку на альтернативні види палива.

Источник: www.latifundist.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *