Titan Machinery представить в Україні універсальний трактор на 110 к.с.

Обслуговування ферми, малого та середнього агробізнесу з мінімальними затратами пального та часу. Новий універсальний повноприводний трактор Case IH Farmall M потужністю 110 к.с. уже доступний для перегляду та замовлення у «Тайтен Машинері Україна».

Про це повідомляють у компанії Тайтен Машинері Україна.

Поряд із надійністю та продуктивністю аграрії отримають найбільш розвинену мережу складів і сервісних центрів на території України, що гарантує роботу без простоїв та безперебійне виконання щоденних завдань. Водночас, окрім обслуговування агробізнесу, трактор стане в нагоді для забезпечення енергетичної безпеки регіону й очищення доріг узимку. 

Трактор оснащений 3,9-літровим турбованим двигуном з інтеркулером потужністю до 110 к.с., що має крутний момент 430 Нм та рівень викидів Tier III. До цього поліпшена система охолодження з віскомуфтою, що дозволяє економити пальне взимку та запобігти перегріву в умовах спеки. 

Двигун працює з трансмісією ActiveDrive 4 (Semi-Powershift) 16×16, має автоматичне блокування диференціалу та автоматичний повний привід, що зменшує витрату пального та дозволяє обрати оптимальний режим роботи. 

Ключовою перевагою в роботі стане потужна електромеханічна гідросистема продуктивністю 65 л/хв з 3 парами гідровиходів, яка дозволяє керувати навіскою вантажопідйомністю до 5400 кг й без проблем керувати важким сільськогосподарським обладнанням з високою точністю на заданій глибині.  

Источник: www.agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *